Spraylakk Edit

Custom produksjon

Vi har store muligheter til å spesialdesigne et produkt etter ditt behov.

Nedenfor finner du en detaljert liste over prosjekter vi med glede tar på oss. 


3D-print

Vi spesialdesigner 3D modeller etter ditt behov.

Hos oss bruker vi PTEG- og PLA-plastikk i våre modeller. PTEG tåler høy varme og kan ansees som "Industri-plastikk". PLA-plastikk er en bioplastikk og har derav et svært lavt karbonfotavtrykk. Designene lages av en egen 3D-printer operatør i samarbeid med en teknisk designer. Vi kan printe opp til 30x30x40cm. 


Rekvisittproduksjon

Produksjon av rekvisitter til din forestilling.

Vi designer rekvisitter fra start til slutt. Som hovedregel bruker vi lokale produkter til denne prossessen. Vi lager alt for hånd på vårt verksted og leverer det gjerne til deg. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.


Høyttalere

Spesiallagde høyttalere til dine behov

Vi designer og produserer din høyttaler for deg. Desingprosessen innebærer design av kasse, valg av gode elementer og lakk/maling etter ditt ønske.

Ønkser du et helt unikt høyttaler system til ditt hjem? Det fikser vi. 


Transportkasser

Spesialtilpassede transportkasser av høy kvalitet.

Produksjon av våre ECL Flightcaser er en stolthet hos oss. Dersom våre modeller ikke passer dine behov kan vi produsere en egen modell til deg! Du vil ende opp med en høy-kvalitets transportkasse - lagd kun for deg. Restaurasjon

Enten det er høyttalere, gitarer, sceneelemter eller lyskastere kan vi ta oss av restaurasjonsjobben. Dette inkluderer en total transformasjon av produktet til sin originale glans. Kun hos ECL Backline & Crafts. 

Timebestilling

Vi tar imot bestillinger over e-post og telefon. Du kan også bruke kontaktskjemaet på "bestill befaring" her  på nettsiden

Konkurransedyktige priser

Hos oss finner du konkurransedyktige priser, samt pakketilbud på diverse reparasjon- og service-produkter.

Garanti

All service fra ECL Backline & Crafts følger med en garanti. Garantien er standarisert til å følge hvor slitesterk den respektive delen er. Alt av custom produksjon følger med Service Sølv som standardavtale. 

Mer om garantier i våre vilkår.

Dyktige fagfolk


På vårt verksted bruker vi kun dyktige fagfolk med mye erfaring, mye kunnskap og riktig kursing/utdannelse.