Back view of girl standing in stage lights

Lyd og Lys

Vi utfører en rekke reparasjoner og service innen lyd og lys. Nedenfor finner du en detaljert oversikt over hvilke tjenester vi tilbyr og hva de innebærer. 


Høyttalere

Service/Reparasjon av høyttalere

Service og reparasjon av høyttalere betyr at vi går over høyttaleren og kjører en feilsøking dersom det skulle være noen problemer. Vi renser også innmaten i høyttaleren, der det er nødvendig. Vi reparerer også/bytter ut voice-coils på elementer. 


Lyd

Service/Reparasjon av miksere 

Vanlige feil i miksere går ofte på innmaten; korrosjon, kalde loddepunkter og sprengte kapasitorer er ofte der problemene ligger. Vårt team åpner opp enheten din, renser kretskortet med et eget rensemiddel og passer på at du får tilbake en god-som-ny mikser. 


Lys

Service/Reparasjon av lys-mikser 

Service og reparasjon av konsoller betyr at vi går over konsollen og kjører en feilsøking dersom det skulle være noen problemer.  Vi renser også innmaten i konsollen. 


Service/Reparasjon av lyskastere/fixtures 

Service og reparasjon av lyskastere innebærer en gjennomgang av alle funksjonene til lyskastern og en feilsøking for å se eventuelle problemer. 


Kabler

Her finner du alle kabelkategoriene og kostanden for å fikse de. 


Kategori 1 (165,-) 

XLR, JACK, Powercon, Speakon/NTL4 3-fase, Padde, Shucko, "Euro-kabel, Party-kabel/AUX


Kategori 2 (249,-) 

NTL8 og CAT


Kategori 3 (599,-) 

Multikabler


Ved bytte av deler (plugger osv.) vil ekstra kostnader medfølge. Vi kan også gjøre en total overhaling av kabelen (vask og rens) for 49,- ekstra. På denne måten vil kabelen din se helt ny ut når den forlater vårt verksted

Timebestilling

Vi tar imot bestillinger over e-post og telefon. Du kan også bruke kontaktskjemaet på "bestill befaring" her  på nettsiden

Konkurransedyktige priser

Hos oss finner du konkurransedyktige priser, samt pakketilbud på diverse reparasjon- og service-produkter.

Garanti

All service fra ECL Backline & Crafts følger med en garanti. Garantien er standarisert til å følge hvor slitesterk den respektive delen er.  Mer om garantier i våre vilkår.

Dyktige fagfolk


På vårt verksted bruker vi kun dyktige fagfolk med mye erfaring og mye kunnskap.