ECL Crafts

Høyttalere

Vi jobber for tiden med å få ut vår egen serie med høyttalere. Klarer du ikke å vente? Bestill en custom-høyttaler fra oss - 4 uker produksjonstid . 

HiFi, Studiomonitorer, PA & Instrumentforsterkere.

Alle modeller tegnes av en teknisk tegner på ECL og produseres i våre lokaler på Nøtterøy. 

Rekvisittproduksjon

Teaterforestillinger, Events, Musikkvideoer: Uansett hva du skal kan ECL Backline & Crafts produsere dine rekvisitter.

Vi har mulighet til å produsere rekvisitter i treverk, metall, stoff og plastikk. Med egen lakk- og maling-stasjon på verkstedet kan vi garantere et godt resultat

Produksjonstid 1-3 uker

Akustiske Plater

Støyfullt rom, dårlig taletydelighet eller alt for mye klang i rommet? I alle disse tilfellene kan absorbenter fra ECL kan hjelpe deg med å forbedre lydkvaliteten i rommet ditt.

Absorbentene våre er lagd av glassull, med en solid treramme av furu. Vi produserer absorbentene i 8 standard-farger. Andre farger på bestilling. 

Roadcases

Dyrbar frakt krever en solid kasse. Med roadcases fra ECL kan du alltid være trygg på at frakten din kommer helskinnet fram. Vi har en rekke modeller å velge fra, men lager også custom-cases. 

Vi produserer solide roadcases til et hvert formål. Sitt ned med en av våre teknsike tegnere for å designe ditt neste prosjekt. Design-møter gjøres både i våre lokaler og over nett. 

Studiomøblement

Ønsker du å unngå generisk møblement til studioet ditt? Bestill komplett studiomøblement fra

ECL Backline. Sitt ned med vår designer, ta del i kreative valg og få innsikt i hele prosessen. 

Hos ECL Backline & Crafts kan du få produsert studiomøblement. VIi produserer blant annet: Stoler, Sofaer, Arbeidsbord til kontrollflate, Rackløsninger, Studiomonitorer og mye med. Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Prototyper (3D)

Sitter du på en helt rå idé, men ikke helt vet hvor du skal starte? Sett deg ned med en av våre tekniske tegnere og gjør om idéen til en virkelighet. 

Ved produksjon av prototyper bruker vi hovedsakelig kun PLA. Det er bedre for miljøet og bedre for lommeboka. Produksjonstid: 1-5 dager. 

"God lyd med hensikt."


Vi i ECL ønsket å bringe vårt eget varemerke til liv

- det var her vi skapte ECL Crafts. Over alt annet mener vi kvaliteten av produktet skal stå i senter.


Vi mener også en bærekraftig holdning blir stadig viktigere.

Vi handler derfor våre råvarerfra lokale produsenter og leverandører

så langt det lar seg gjøre.


Disse holdningene sikrer deg som kunde et produkt du kan glede deg over.


ECL Crafts er vårt eget varemerke. Produktene er designet og lagd av dyktige håndverkere på vårt verksted på Nøtterøy. Vi lager løsninger for instrumenter, transportkasser, høyttalere, lydabrsobsjon og mye mer.